Beste bezoeker,

 

Ouder worden, het zal ieders deel zijn. Geen ontkomen aan.
En toch thuis blijven wonen, liefst zo lang mogelijk. Het zal ieders wens zijn. Tegelijk is de realiteit natuurlijk wat ze is. En dan kan hulp misschien welkom zijn.

Die twee bezorgdheden proberen te combineren. Dat is een uitdaging waar we graag in willen meegaan. Het gaat niet alleen om aangepaste en comfortabele huisvesting. Het gaat om een stekje vinden, tussen de mensen, met nieuwe energie en in een vertrouwde omgeving. Het gaat eveneens om zorg dragen. Al het mogelijke wordt gedaan om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen.

Zorg wordt binnen handbereik gebracht, waar en wanneer u dat wenst, zonder verplichtingen.
Vanaf heden kan u of uw familielid zich laten inschrijven op de wachtlijst voor de assistentiewoningen gelegen op verschillende locaties te Kontich, Niel en Schelle.

Familiehof zal u daar zelfstandig wonen aanbieden en zal zo goed als mogelijk een antwoord bieden op iedere zorgvraag die u heeft. De appartementen zullen voorzien worden van een oproepsysteem zodat u bij nood gerust kunt zijn dat we voor u klaar staan, dag en nacht. We willen zowel de bewoners als hun familieleden en naasten een veilig gevoel geven.

Voor meer info omtrent prijzen, aangeboden dienstverlening of andere mag contact opnemen met ons centraal telefoonnummer 03/887.00.19 of kan u zich wenden tot het onthaal in woonzorgcentrum Familiehof. Zij zorgen ervoor dat u de juiste persoon te spreken krijgt.”


Koen Valgaeren
Directeur WZC Familiehof

 

Provinciale Steenweg 323 - 2627 SCHELLE - Tel.: 03 887 00 19 - Fax: 03 877 42 68 - E-mail: info@familiehof.be