Voorstelling WZC Familiehof

In het WZC beschikken we over kamers die zijn ingericht met een hoog-laag bed, een nachtkastje, een kleerkast, een tafel, twee stoelen, een zetel en een flatscreen televisie met afstandsbediening. Verder beschikt u over een badkamer met douche, WC en lavabo. Er is tevens de mogelijkheid om te baden met behulp van een badlift.

Een oproepsysteem is voorzien, zowel in het kamergedeelte als in de badkamer.
Wanneer u een wandeling maakt doorheen het WZC komt u als vanzelf de cafetaria tegen, deze is op het gelijkvloers centraal gelegen tussen A- en B-blok.

Doorlopend is er de mogelijkheid om iets te drinken in de cafetaria. Er is geen bediening op de kamer of andere ruimten voorzien. U kan uw consumptie wel meenemen naar uw kamer of één van de zitruimtes.

Grenzend aan de cafetaria is er een binnentuin met terras en petanque-baan waar u al dan niet met een drankje in de hand een frisse neus kan halen.

Wanneer u verder wandelt naar de B-blok komt u ter hoogte van het kapsalon en de rookruimte onze ontmoetingstuin tegen waar u gezellig kan vertoeven.

Onze deuren staan de ganse dag open voor bezoek. Om 19u30 wordt de inkomdeur wel gesloten, maar ook dan is het nog steeds mogelijk voor bezoekers om binnen of buiten te gaan.

WZC Familiehof is makkelijk te bereiken via trein, bus, auto of fiets. Vooraan zijn er parkeerplaatsen voor zowel auto als fiets. 

Provinciale Steenweg 323 - 2627 SCHELLE - Tel.: 03 887 00 19 - Fax: 03 877 42 68 - E-mail: familiehof.info@vivaltohome.com